Tidningsreportage och livesändning

Nu syns jag och boken lite överallt i olika media. Roligt, pirrigt och lite pinsamt. Jag försöker strunta i jantelagen men det är inte alltid så lätt. Hur som helst har jag mötts av massor av jubel, hejarop och grattis. Tack för det! Det värmer. ❤️

Här är några länkar till det som har skrivits och visats kring släppet av Sommarvindar och sanningar, ifall ni vill kika eller läsa mer ingående:

April – Ölandsmagazinet

Ölandsmagazinet skrev så fint om boken och många har sett tidningen! Där pågår även en utlottning av tre signerade böcker. Läs mer på sid. 66. Jag tror tävlingen pågår till mitten av juni.
Länk: Ölandsmagazinet Vår 2022


7 maj – Artikel i Barometern

Wow, ett helt uppslag i Barometerns fina helgbilaga, Bonus Weekend. Egentligen är jag inte helt bekväm med att prata så ingående och offentligt om utmattningen, men med rutinerade, duktiga och omtänksamma journalisten Ia Sellerberg kändes det rätt.
Om min väg igenom och bort från utmattningens värsta tid kan inspirera eller vara till någon tröst för en enda människa som nyligen hamnat i eländet – då är det värt det. För när man ligger där och försöker navigera i sin nya och oönskade tillvaro, med stukad hjärna och minimal ork, då är det lätt att drunkna i hopplöshet och tro att det aldrig kan bli bättre.
Länk: Barometern 7 maj 2022


10 maj – Livesändning på Facebook

Livesändning Caroline Möllesand hos Word Audio Publishing

I tisdags på självaste släppdagen var jag hos mitt förlag i Malmö, WAPI, för att ha en digital release. Min förläggare, Johanna Rydergren, intervjuade mig och ljudboksinläsaren Viktoria Flodström.
Det var en häftig upplevelse, som att vara med i teve! Innan sändningen, när vi övade på frågorna, var jag så otroligt nervös att jag knappt fick fram några vettiga svar. När det var skarpt läge och hjärtklappningen hade lagt sig så flöt det på riktigt fint.
Sändningen finns kvar på Facebook hos Word Audio Sweden.
Länk: Livesändning 10 maj 2022


10 maj – Boktugg

Sajten Boktugg har alltid de senaste nyheterna i bokbranschen och lyfter även debutanter på ett jättefint sätt. Tack för det!
Länk: Boktugg 10 maj 2022


15 maj – Dagens Kalmar

På eftermiddagen torsdagen den 12 maj stod jag och signerade böcker i Dillbergs bokhandel i Kalmar. Det var jag och superkändisen Anis Don Demina som var där samtidigt. Då kom Dagens Kalmar, en digital nyhetstidning och ville intervjua oss båda. Så här blev artikeln om mig:
Länk: Dagens Kalmar 15 maj 2022


8 juni – KalmarPosten

Caroline Möllesand intervju KalmarPosten

Att bli veckans profil i KalmarPosten känns extra speciellt. Jag jobbade nämligen på den tidningen 1990-2005. Tidningen var populär redan på den tiden och idag kommer den ut i 65.000 ex och finns även på webben. Jag blev intervjuad både om boken och mer personliga saker. Tack Hedda Ottestam för trevlig intervju!
Länk: KalmarPosten 8 juni 2022

1 reaktion på ”Tidningsreportage och livesändning”

  1. Pingback: Författarbesök på bibliotek i höst - Caroline Möllesand Författare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *