Nästa bok framflyttad till januari 2024

Drömmar och Dimridåer Januari 2024

Hej! Jag har legat lite lågt, både här på bloggen och på sociala medier. Jag behövde en time out, från det mesta.

Min nästa bok, Drömmar och dimridåer, skulle egentligen ha kommit ut i mars 2023. Efter några olika turer är det bestämt att den ska släppas i januari 2024 istället. Lite tråkigt förstås, men också en lättnad. Det är skönt att jag får extra mycket tid på mig.

Det finns en tanke med varför det blir just januari, det är nämligen samma månad som handlingen i boken tar sin början.

Många vet att jag började med skrivandet för att det fick mig att må bra. Någon gång före jul började jag inse att det inte gjorde det längre. Det var mycket runt omkring som påverkade – oro för nära och kära, oklarheter och stress – för mig var det inga bra förutsättningar för att kunna färdigställa en bok.

Det sägs att svårigheter som kommer i ens väg är till för att lära sig av och jag har påmints om vad som är viktigt för mitt välmående. Nu är målet att fokusera på det som ger ny energi, styrka och glädje.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *