Klart med omslag och titel för nästa bok!

Äntligen kan jag visa upp omslaget och avslöja titeln på min nästa bok. Den heter Drömmar och dimridåer och släpps våren 2023. (Uppdatering: boken är planerad till januari 2024.)

Drömmar och dimridåer Caroline Möllesand

Förlaget och jag hade cover reveal på Instagram och Facebook i går. Som många kanske vet är detta andra delen i feelgoodserien Öland i våra hjärtan och en fristående uppföljare till Sommarvindar och sanningar.

Omslaget är skapat av superstjärnan Emma Graves. Jag är förstås partisk, men det är bland det vackraste jag har sett!
En annan glädjande sak är att min favorit, Viktoria Flodström, läser in ljudboken även den här gången!

Drömmar och dimridåer finns redan nu som ”kommande bok” hos streamingtjänsterna Storytel och Bookbeat. Om du har abonnemang där kan du alltså spara ner den i din digitala bokhylla. Hos Nextory dyker den upp när det närmar sig.

Den kommer även att ges ut som tryckt bok och jag längtar redan efter att få åka ut och signera!

Några små detaljer bara … Jag måste först skriva färdigt råmanuset. Och sedan redigera några omgångar. Pust.
Men nu är målet extra tydligt och det underlättar!

Caroline Möllesand Drömmar och dimridåer Feelgoodroman

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *