Första inlägget men ändå inte

Caroline Möllesand Debutantbloggen

Men hej! Superkul att du har hittat hit.
Premiärinlägget här får handla om att det inte riktigt känns som någon premiär. Jag har ju redan bloggat om skrivande i ett helt år på Debutantbloggen.
För dig som inte redan känner till den så är det en blogg som varje år drivs av fem nya bokdebutanter som delar med sig av drömmar, ångest och vedermödor.

Nu råkade det bli så att jag aldrig blev debutant under 2021 som jag hade räknat med och skrivit i min ansökan. Jag var först inställd på egenutgivning, dvs själv anlita och betala för allt från lektör, redaktör och korrekturläsning till tryck. När jag sedan blev antagen av förlag så drog processen av förklarliga skäl ut på tiden.

Hmm… Det där att inte genomföra något man har sagt att man ska göra. Gulp. Jag kan vara den enda debutantbloggare genom tiderna som inte har gett ut en bok under själva bloggåret. Det känns inte riktigt bra, särskilt inte gentemot de fem personer (2020 års bloggare) som valde ut mig. Och så känns det lite snöpligt att alla kära läsare inte ska få följa med och se hur det går på sluttampen. Jag är ju mitt i redigering med redaktören nu. Det är så många moment som återstår av processen – omslag, korrekturläsning, val av ljudboksinläsare, release, m.m.

När det stod klart att det blir utgivning 2022 så bestämde jag mig för att fortsätta blogga på egen hand. Jag vill fullfölja åtagandet. Det är därför som du läser dessa rader just här och nu.
Varmt välkommen att fortsätta följa mig på resan!

2 reaktioner på ”Första inlägget men ändå inte”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *