Författarbesök på bibliotek i höst

Författarbesök bibliotek Caroline Möllesand

I oktober är det dags för en ny erfarenhet – författarbesök på bibliotek!
För några år sedan hade det känts otroligt läskigt att stå och prata inför folk i en hel timme.

På något märkligt sätt känns det nu både tryggt och roligt att få berätta om hur jag skapade mina karaktärer och miljöer, hur första boken växte fram ihop med testläsare, förläggare och redaktör samt hur det kan kännas att skriva en uppföljare.

Jag tror att det finns flera anledningar till att jag har ”glömt” min blyghet och faktiskt ser fram emot att tala offentligt.
• För det första har upplevelsen varit så viktig för mig och därför är den lätt att dela med sig av.
• Jag har fått bra träning i att prata om boken sedan den släpptes – från livesändningen hos förlaget och mina två releasefester på hemmaplan till tidningsintervjuer och alla personliga möten under boksigneringarna i sommar.
• Att de flesta verkar vara väldigt nyfikna på författarlivet underlättar också.
Stort tack, alla inblandade! ❤️

Därmed inte sagt att jag kommer slippa förhöjd puls och darriga ben när det väl är dags. Men en adrenalinkick är väl aldrig fel?! ?

Författarbesök Caroline Möllesand

Plats: Kalmar Stadsbibliotek
Tid: Tisdag 18 oktober kl. 18-19, ingen anmälan krävs.

PS. Om du inte bor i närheten av Kalmar kanske du kan kolla med ett bibliotek nära dig ifall de har utrymme för författarbesök? Om de är intresserade går det bra att kontakta mig på caroline.mollesand (a) gmail.com.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *