10 maj blir det bokrelease!

Äntligen är det officiellt. Min debutbok Sommarvindar och sanningar kommer ut den 10 maj 2022. Idag är det exakt två månader kvar och jag misstänker att tiden kommer gå rasande fort dit.

Nu ska vi börja smida planer för vad som ska hända i samband med släppet. När jag gick ut med nyheten på Facebook var det flera som kommenterade att de gärna vill köpa signerad bok. Wow, ni kan inte ana hur rörd och lycklig jag blir av det. En overklig känsla.

Ett boksläpp kan ju gå till på flera sätt. Under pandemin har många tvingats begränsa sina releasefester till digitala sändningar på sociala medier. Det är trevligt det också och gör att man kan nå många runt om i landet. Men visst hoppas jag på att kunna ha ett fysiskt evenemang för att fira den här händelsen som är enormt stor för mig. Jag återkommer med detaljer!

En annan superspännande sak är att bokomslaget snart är helt färdigt. Det kommer bli så KUL att få dela med sig av det. Hoppas kunna göra det inom kort. 😀